seo

ساخت وبلاگ

آمادگی آزمون یوس

دانشگاه های ترکیه  هر سال برای جذب دانشجو از سایر کشورها آزمونی به نام آزمون یوس YOS برگزار می‌کنند. این آزمون قبلا به صورت متمرکز توسط وزارت علوم ترکیه و فقط یک بار در سال برگزار می شد. مشابه کنکور ایران متقاضیان برای آمادگی آزمون یوس از قبل با خیل عظیمی از داوطلبان برای کسب نمره قبولی رقابت می کردند.
سپس بر اساس نمره ای که کسب کرده بودند، برای انتخاب رشته در دانشگاه های ترکیه اقدام می کردند. ولی بعد از سال 2010 برگزاری آزمون یوس به خود دانشگاه ها واگذار شد و هر دانشگاه به طور مستقل آزمون خود را برگزار میکند.

چرا باید در ازمون یوس شرکت کنیم؟

آزمون یوس مشابه کنکور ایران راهی برای تحصیل در دانشگاه های ترکیه است، مسلما کسانی که می خواهند در یکی از دانشگاه های ترکیه تحصیل کنند باید ابتدا در این آزمون نمره قبولی کسب کنند. بدین منظور برای کسب آمادگی آزمون یوس متقاضی بهتر است با دوره های آمادگی آزمون یوس آشنا شود. در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا درین باره صحبت کنیم.

شرایط شرکت در آزمون یوس:

آمادگی آزمون یوس

شرط اول برای شرکت در آزمون یوس YOS این است که تبعه کشور ترکیه نباشید. داشتن مدرک دیپلم و یا پیش دانشگاهی شرط دوم است. شایان ذکر است که محدودیت سنی برای این آزمون وجود نداشته و چندین بار و در چندین دانشگاه می توانید در آن شرکت کنید. برای اینکه مورد آزمون یوس اطلاعات کامل تری کسب کنید به مقاله آزمون یوس ما مراجعه کنید.

سوالات آزمون یوس:

به طور کلی سوالات این آزمون را می توان به دو دسته تقسیم کرد که شامل سوالات ریاضی، هندسه و هوش می باشد. سوالات ریاضی شامل ۸۰ سوال بوده که داوطلبان باید در ۱۲۰ دقیقه به سوالات پاسخ دهند. سوالات به صورت ۵ گزینه ای هستند.

مدارک لازم برای ثبت نام در آزمون:

داوطلب باید برای ثبت نام در آزمون یوس پاسپورت، عکس، اصل دیپلم و اصل ریز نمرات و ترجمه مدارک را تهیه کرده باشد.

شانس قبولی در آزمون چقدر است؟

قبولی در آزمون بستگی به تلاش داوطلب و آمادگی آزمون یوس وی دارد ولی اگر بخواهیم با کنکور ایران مقایسه کنیم شانس زیادی برای قبولی در تمامی رشته ها از جمله رشته های پزشکی، دندان پزشکی و داروسازی و … دارید. چراکه تعداد شرکت کنندگان در این آزمون خیلی کمتر از شرکت کنندگان در کنکور ایران است چیزی حدود 2 درصد.

چگونه برای آزمون یوس آماده شویم؟

برای آمادگی آزمون یوس دو راه وجود دارد، راه اول با شرکت در کالج های ترکیه که هزینه های زیادی را در بر دارد. علاوه بر هزینه بالا  چون آموزش آنها به زبان ترکی است داوطلب به جای اینکه دروس اصلی ریاضی، هندسه و هوش را یاد بگیرد درگیر زبان ترکی می شود.

راه دوم شرکت در کلاس های آزمون یوس در گروه مشاوران آتاکان در شهرهای ارومیه و استانبول به صورت حضوری و کلاس های آنلاین در کل کشور با هزینه بسیار پایین و سطح کیفی بالاتر از کالج های کشور ترکیه.آمادگی آزمون یوس

آمادگی برای آزمون یوس

گروه مشاوران آتاکان با حضور اساتید با تجربه و سابقه چند ساله در زمینه آماده سازی داوطلبان تحصیل در ترکیه اقدام به برگزاری دوره های آمادگی آزمون برای آزمون یوس نموده است که در ادامه به آن می پردازیم.

دوره آمادگی آزمون یوس به 3 صورت در گروه مشاوران آتاکان اجرا می شود.

  • دوره آمادگی یوس به صورت حضوری در استانبول.
  • دوره آمادگی یوس به صورت حضوری در ارومیه.
  • دوره آمادگی یوس به صورت آنلاین.

دوره آمادگی آزمون یوس به صورت حضوری در استانبول و ارومیه

دوره حضوری آمادگی آزمون یوس شامل موارد زیر است:

  • برگزاری کلاس برای داوطلبان در آموزشگاه، رفع اشکال و انجام تکالیف به صورت روزانه.
  • برگزاری کلاسهای تومر.
  •  کتاب های مورد نیاز به صورت رایگان در اختیار محصلین قرار میگیرد .
  • ثبت نام و انتخاب رشته دانشگاه ها برای داوطلبان.
  • برگزاری آزمون آزمایشی در هفته و ارزیابی و تحلیل سوالات آزمون بصورت تشریحی.
  • مشاوره تحصیلی و پشتیبانی.

دوره آمادگی آزمون یوس به صورت آنلاین:

داوطلبان داخل یا خارج از کشور می توانند برای استفاده ازین دوره شرکت کنند، خدمات این دوره شامل :

  • بیش از ۳۶۰ ساعت کلاس درس که به صورت آنلاین با امکان ارتباط و گفتگوی همزمان با اسااتید.
  • برگزاری آزمون های آزمایشی آنلاین هفتگی و صدور کارنامه و تحلیل تشریحی سوالات آزمون.
  • ارسال رایگان کتاب های مورد نیاز.
  • برگزاری کلاس تومر (زبان ترکی).
  • ثبت نام و انتخاب رشته دانشگاه ها.
  • هماهنگی برای سفر گروهی داوطلبان و اقامت در شهر استانبول برای شرکت در آزمون های یوسآمادگی آزمون یوس

دانلود سوالات ازمون یوس:

برای ایجاد آمادگی در آزمون یوس برای داوطلبان مطالعه سوالات این آزمون بسیار حائز اهمیت است. گروه مشاوران آتاکان برای ایجاد دسترسی آسان به مجموعه سوالات آزمون یوس این سوالات را به تفکیک دانشگاه و سال آزمون منتشر کرده است. شما می توانید براحتی به مجموعه کاملی از سوالات آزمون های یوس بسیاری از دانشگاه های ترکیه در وبسایت ما دسترسی داشته و دانلود کنید. بدین منظور به بخش “سوالات آزمون یوس” مراجعه کنید.

منابع آزمون یوس ترکیه

منابع ازمون یوس را شاید بتوانید از کتابفروش ها بدست بیاورید. ولی متاسفانه اغلب ناقص بوده و یا به روز نمی باشند. بهترین منبع در حقیقت جایی ست که بتوان از به روز بودن مطالب سایت مطمئن بوده و با خیالی اسوده از آنها استفاده کرد. همچنین در دسترس داشتن مجموعه سوالات ازمون یوس مربوط به همه دانشگاه های مورد تایید نیز می تواند در نتیجه نهایی متقاضیان تحصیل در دانشگاه های ترکیه تاثیر گذار باشد.

شرکت در آزمون یوس

جهت شرکت در آزمون یوس به دو شیوه می توانید عمل کنید:

  1. حضور در محل دانشگاه (عمدتا دانشگاه های دولتی ترکیه) مورد نظر و شرکت در آزمون یوس (البته تعدادی از دانشگا های خصوصی نیز اقدام به برگذاری آزمون یوس می نمایند)
  2. از طریق موسساتی همچون موسسه آتاکان، که مجوز های لازم را برای برگزاری آزمون یوس دارند و متقاضیان علاقه مند به تحصیل در ترکیه می توانند در این آزمون در داخل کشور نمایند.

زمان برگذاری آزمون یوس

آزمون یوس در هر سال همانند کنکور ایران فقط  یکبار برگزار می شود.معمولا این آزمون در فروردین تا خرداد برگذار می شود. جهت اطلاع بیشتر در خصوص کم و کیف برگزاری آزمون میتوانید مقاله آزمون یوس ترکیه را در همین سایت مطالعه فرمایید.لازم به ذکر است به دلیل شیوع بیماری کرونا بخشنامه ای توسط سازمان یوک ترکیه منتشر شده است  آزمون MYOS یا یوس مرکزی در یک زمان برگزار گردد. اما تا کنون جزئیات بیشتری در این خصوص (البته در زمان  نگارش این مقاله)  اعلام نشده است، لذا به محض دریافت اطلاعات بیشتر اطلاع رسانی انجام خواهد شد.

seo...
ما را در سایت seo دنبال می کنید

برچسب : ازمون یوس ترکیه, نویسنده : amir acreeper078 بازدید : 245 تاريخ : جمعه 6 اسفند 1400 ساعت: 18:58

طعم دهنده مورد استفاده در خانه

همه ما به نوعی از طعم دهنده ها در آشپزخانه های خود استفاده کرده ایم. گاها این طعم دهنده ها از مواد طبیعی و میوه های موجود بوده و گاهی این طعم دهنده ها از عناصر و پودر های تولید شده می باشند. مثلا هنگام پخت کیک موزی شما از میوه موز بعنوان طعم دهنده استفاده کرده اید و یا از میوه توت فرنگی در دستور پخت کیک و دسر توت فرنگی استفاده کرده اید.

طعم دهنده در نوشیدنی ها

شاید برای شما جالب باشد که گذشتگان ما به راز طعم دهنده های خوراکی پی برده بودند و همواره در سنت ها و ائین های خود از این طعم دهنده های طبیعی استفاده می کردند. البته اجداد ما از طعم دهنده ها صرفا برای طعم بخشیدن به مواد خوراکی استفاده نمی کردند بلکه به خواص دارویی آنها نیز توجه کرده و با اصطلاح امروزی با یک تیر چند نشان میزدند. احتمالا پیش امده که با دوستان خود به کافی شاپ مراجعه کرده و یک نشیدنی با اسمی عجیب را سفارش داده اید و نهایتا طعمی آشنا برای شما تداعی گشته است.

طعم دهنده خوراکی به سبک کافی شاپ

بسیاری از ما علاقه زیادی به نوشیدن انواع دمنوش ها داریم. چرا که در کنار خواص دارویی و سلامت بخشی دمنوش ها و انواع چای ها از مزه و طعم بی نظیر آنها لذت برده ایم. امروزه بسیاری از افراد خلاق سعی در تلفیق نوشیدنی های غیر بومی با طعم های آشنای ذائقه ایرانی ها زده اند و ترکیبات طعمی فوق العاده ای را مهمان مشتریان خود می نمایند. مثلا قهوه را معمولا ما بعنوان یک نوشیدنی گرم و ارامش بخش نهایتا با شیر و یا شکر تلفیق می کنیم. اما امروزه بسیاری از افراد قهوه را با مواد و طعم های دیگر ترکیب می نمایند و مزه های هیجان انگیزی  با قهوه را ایجاد می نمایند.

انواع طعم‌دهنده‌های طبیعی و مصنوعی غذا

غالبا بسیاری از افراد اسانس و عصاره ها ر با طعم دهنده ها  در یک ردیف و جایگاه قرار می دهند و تفاوتی مابین آنها قائل نمی باشند؛ در حالی که این دو متفاوت اند. اصولا اسانس یا عصاره extract /Essenc منشا و ساختار طبیعی دارد و با استفاده از روش هایی مثل تقطیر یا عرق گیری تولید می شود مانند گلاب و بیدمشک و.. اما Flavour ها یا طعم دهنده ها بیشتر جنبه صنعتی دارند و با روش های خاص تولید می شوند.

انواع طعم دهنده های خوراکی

به طور کلی طعم دهنده ها به سه دسته تقسیم می شوند.

  •  طعم دهنده های طبیعی Natural Flavouring substances
  •  طعم دهنده های مشابه طبیعی Nature-Identical Flavouring substances
  • طعم دهنده های مصنوعی یا Artificial substances

طعم دهنده پودری

طعم دهنده های پودری ترکیبی از مواد طبیعی و شیمیایی هستند که هر دو از یک ماده خوراکی استخراج شده و یا در آزمایشگاه ها تهیه می شوند. به عنوان مثال طعم دهنده توت فرنگی را میتوان هم در آزمایشگاه تهیه کرد و هم می توان از فشردن توت فرنگی استخراج کرد.همچنین طعم دهنده پودری در انواع  اسنک و  چیپس .غیره ترکیبی از مواد پرکننده مانند آرد ذرت، نشاسته، پودر آب پنیر و .. می باشند، همچنین از انواع سبزیجات خشک، تشدید کننده ها، ادویه ها، شیرین کننده ها و … در این خوراکی ها استفاده می شود.

طعم دهنده مورد استفاده در خانه

همه ما به نوعی از طعم دهنده ها در آشپزخانه های خود استفاده کرده ایم. گاها این طعم دهنده ها از مواد طبیعی و میوه های موجود بوده و گاهی این طعم دهنده ها از عناصر و پودر های تولید شده می باشند. مثلا هنگام پخت کیک موزی شما از میوه موز بعنوان طعم دهنده استفاده کرده اید و یا از میوه توت فرنگی در دستور پخت کیک و دسر توت فرنگی استفاده کرده اید.

طعم دهنده در نوشیدنی ها

شاید برای شما جالب باشد که گذشتگان ما به راز طعم دهنده های خوراکی پی برده بودند و همواره در سنت ها و ائین های خود از این طعم دهنده های طبیعی استفاده می کردند. البته اجداد ما از طعم دهنده ها صرفا برای طعم بخشیدن به مواد خوراکی استفاده نمی کردند بلکه به خواص دارویی آنها نیز توجه کرده و با اصطلاح امروزی با یک تیر چند نشان میزدند. احتمالا پیش امده که با دوستان خود به کافی شاپ مراجعه کرده و یک نشیدنی با اسمی عجیب را سفارش داده اید و نهایتا طعمی آشنا برای شما تداعی گشته است.

طعم دهنده خوراکی به سبک کافی شاپ

بسیاری از ما علاقه زیادی به نوشیدن انواع دمنوش ها داریم. چرا که در کنار خواص دارویی و سلامت بخشی دمنوش ها و انواع چای ها از مزه و طعم دهنده بی نظیر آنها لذت برده ایم. امروزه بسیاری از افراد خلاق سعی در تلفیق نوشیدنی های غیر بومی با طعم های آشنای ذائقه ایرانی ها زده اند و ترکیبات طعمی فوق العاده ای را مهمان مشتریان خود می نمایند. مثلا قهوه را معمولا ما بعنوان یک نوشیدنی گرم و ارامش بخش نهایتا با شیر و یا شکر تلفیق می کنیم. اما امروزه بسیاری از افراد قهوه را با مواد و طعم های دیگر ترکیب می نمایند و مزه های هیجان انگیزی  با قهوه را ایجاد می نمایند.

انواع طعم‌دهنده‌های طبیعی و مصنوعی غذا

غالبا بسیاری از افراد اسانس و عصاره ها ر با طعم دهنده ها  در یک ردیف و جایگاه قرار می دهند و تفاوتی مابین آنها قائل نمی باشند؛ در حالی که این دو متفاوت اند. اصولا اسانس یا عصاره extract /Essenc منشا و ساختار طبیعی دارد و با استفاده از روش هایی مثل تقطیر یا عرق گیری تولید می شود مانند گلاب و بیدمشک و.. اما Flavour ها یا طعم دهنده ها بیشتر جنبه صنعتی دارند و با روش های خاص تولید می شوند.

انواع طعم دهنده های خوراکی

به طور کلی طعم دهنده ها به سه دسته تقسیم می شوند.

طعم دهنده پودری

طعم دهنده های پودری ترکیبی از مواد طبیعی و شیمیایی هستند که هر دو از یک ماده خوراکی استخراج شده و یا در آزمایشگاه ها تهیه می شوند. به عنوان مثال طعم دهنده توت فرنگی را میتوان هم در آزمایشگاه تهیه کرد و هم می توان از فشردن توت فرنگی استخراج کرد.همچنین طعم دهنده پودری در انواع  اسنک و  چیپس .غیره ترکیبی از مواد پرکننده مانند آرد ذرت، نشاسته، پودر آب پنیر و .. می باشند، همچنین از انواع سبزیجات خشک، تشدید کننده ها، ادویه ها، شیرین کننده ها و … در این خوراکی ها استفاده می شود.

طعم دهنده پودری

seo...
ما را در سایت seo دنبال می کنید

برچسب : طعم دهنده, نویسنده : amir acreeper078 بازدید : 198 تاريخ : چهارشنبه 4 اسفند 1400 ساعت: 19:58